Kim Kardashian onthult eerste details over nieuwe realityserie

Dat klinkt veelbelovend!

Het einde van Keeping Up With The Kardashians is heel nabij, maar volgens Kim Kardashian hoeven we 's werelds meest beroemde familie niet lang te missen.

Nieuwe serie

Sinds kort is het achttiende seizoen van KUWTK in Nederland te zien op Videoland en loopt het allerlaatste seizoen van de realityserie in de VS. Voor iedereen die een traantje wegpinkt omdat dit écht het einde van het tijdperk is, hebben we een troostrijke boodschap: de Kardashians verdwijnen natuurlijk niet uit het oog van de media en hebben al een nieuwe serie op de planning staan.

Hulu

Op Twitter laat Kim herself aan een fan weten dat het niet lang meer duurt voordat de Kardashian-fam terugkeert op de buis. “We wont' be gone long! Onze nieuwe show op Hulu komt eraan na het laatste seizoen”, laat de reality-queen weten.

In december verklapte een bron van ET al wat we kunnen verwachten van de nieuwe serie: “De familie kijkt uit naar dit nieuwe hoofdstuk en dit avontuur en ze willen of course niet uit de schijnwerpers verdwijnen. Ze zullen doorgaan met het delen van hun levens via de Hulu-deal, maar nu in een nieuw, bijgewerkt format.”

Beter salaris

Dat klinkt alsof er nog genoeg KarJenner-avonturen in de maak zijn. Het einde van KUWKT zou dan ook zeker niet komen doordat de familie alle media-aandacht moe is, maar vooral omdat ze bij Hulu een betere deal konden krijgen.

Zo kunnen de Kardashians en Jenners bij Hulu medeproducent worden, waardoor ze meer touwtjes in eigen handen hebben. Volgens de geruchten biedt het videoplatform ook een nog beter salaris aan de realitysterren, die nu ook al 500.000 dollar per aflevering (!) binnenslepen. No surprise dat Kim Kardashian zich sinds vorige week officieel miljardair mag noemen, net als sis Kylie Jenner.

Bron: Twitter, NSMBL, ET | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws