Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pip Pellens en Pim Wessels in het geheim getrouwd: ‘We did this’

De lovebirds zien er prachtig uit.

Pip en Pim

Pip Pellens is een van de actrices die te zien is in de nieuwe Netflix Original Just Say Yes. Enne, een week nadat de film op de streamingdienst in première ging, komt de actrice met fantastisch wedding nieuws. Zo liet ze gisteren op Instagram weten dat ze het jawoord heeft gegeven aan haar grote liefde Pim Wessels.

Huwelijksbootje

“Oh ja, we did this”, deelde Pip gisteravond bij een paar foto's op Instagram. Op de beelden is te zien dat Pip en Pim elkaar zoenen en dat de twee er prachtig uitzien in hun wedding outfit.

De jurk van Pip is een one of a kind, want de actrice ontwierp haar wedding dress namelijk zelf. “Het was me werkelijk een eer”, schrijft ze over de samenwerking met Oso couture.

Felicitaties

Ook Pim deelt vervolgens nog een prachtige foto van de grote dag. “Het verhaal gaat verder…. She said yes."

Het mooie liefdesnieuws is veel collega’s en BN’ers niet ontgaan. Zo stromen de felicitaties onder de bijzondere beelden al snel binnen. “Gefeliciteerd broer”, reageert Jim Bakkum. Ook Sanne Vogel, Patrick Martens, Liza Sips laten een felicitatie achter.

Pip en Pim leerden elkaar kennen toen ze allebei een rol hadden in de musical Lover or Loser in 2012. De vonk sloeg over en twee jaar later gingen de acteurs samenwonen.

Misschien ook voor jou:
Just Say Yes staat nú op Netflix
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram