doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Juvat Westendorp kritisch over het vinden van de ware

Just Say Yes staat nú op Netflix

Eindelijk!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Just Say Yes

We moesten even wachten, maar het is dan eindelijk zover: de langverwachte romantische komedie Just Say Yes staat sinds vandaag op Netflix. Pak de popcorn er maar vast bij.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Just Say Yes

In Just Say Yes speelt Yolanthe Cabau de rol van Lotte. Lotte is een ware romanticus en droomt al haar hele leven van haar sprookjesaanzoek en -bruiloft. Die droom lijkt uit te komen, als haar vriend Alex (Juvat Westendorp) haar ten huwelijk vraagt. Helaas spat haar droom uiteen wanneer haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast.

Het lijkt er echter op dat Lotte niet lang met liefdesverdriet hoeft rond te lopen. Zo begint het leven van Lotte er een stuk rooskleuriger uit te zien als haar nieuwe baas (Jim Bakkum) in beeld komt.

Juvat Westendorp over rol van Alex

Grazia sprak Juvat Westendorp onlangs over zijn rol als Alex in Just Say Yes, voor de acteur was dit een moeilijke rol om in te komen. “Vooral omdat ik me echt niet voor kan stellen dat je als persoon zo verschrikkelijk fout, narcistisch en zelfingenomen kan zijn", deelt hij. "Uiteindelijk lukte het me tijdens de repetities de knop om te zetten, en ontdekte ik dat het heerlijk is om zo’n eikel te spelen.”

In tegenstelling tot zijn personage in de film is Juvat juist een zorgzaam persoon. Iets wat hij dan ook graag zou zien in zijn toekomstige wederhelft. "Ik moet met haar kunnen lachen. Ze moet dus grappig en ook lekker vlot, street smart, lief en zorgzaam zijn. Dat ben ik zelf namelijk ook."

Just Say Yes staat vanaf vandaag exclusief op Netflix!

Benieuwd naar het hele interview met Juvat Westendorp? Je leest 't in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');