Exclusief! Pip Pellens over haar vertrek bij GTST

No guts no glory: Pip Pellens (22) zwaait af bij Goede tijden, slechte tijden, haar ontembare drive achterna.Entertainer...

No guts no glory: Pip Pellens (22) zwaait af bij Goede tijden, slechte tijden, haar ontembare drive achterna.

Entertainer

“Ik wil gewoon entertainen. Het maakt me niet zo veel uit hoe. Of ik nou dans, acteer, zing of achter de jurytafel zit, ik vind alles even leuk”, vertelt Pip, momenteel op woensdagavond te zien achter de desk van Battle on the dancefloor. Ze laat zich niet afschrikken door de teleurstellende kijkcijfers van het schreeuwend dure project van John de Mol. “Het wordt meteen vergeleken met andere dansshows, maar het is een nieuw programma. Mensen moeten ook gewoon wennen. Ik denk dat het wel goed komt, ik ben in elk geval heel blij.” Pip gelooft niet dat de tv-scène per definitie keihard is. “Het is vooral de mediakant – hoe erover wordt geschreven en geoordeeld – die hard kan zijn. Ik laat me daar niet door leiden. Als ik iets leuk vind, ga ik ervoor, en dan doe ik het zo goed mogelijk.”

Big star

Haar soapcollega’s twijfelen nietaan Pips kunnen na haar soapexit. Volgens Marly van der Velden zou Pip ‘écht een big, big star‘ zijn als ze in de USA was geboren. Ruud Feltkamp roemde bij RTL Boulevard haar aan ADHD-grenzende energie. Pip: “Ik werk gewoon heel graag, net als mijn vriend Pim Wessels. Op de momenten dat het wat rustiger is, zeg ik altijd tegen hem: ‘Ik heb zin om me weer even helemaal kapot te werken’. Daar krijg ik echt zo’n rockstergevoel van.” De twee hanteren een gouden relatieregel: “Voordat we echt samenkwamen, hebben we afgesproken dat het werk áltijd voor gaat.”

Meer weten? Je leest het hele interview in de nieuwe Grazia, die vanaf morgen in de winkels ligt.

Tekst: Anette de Vries, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws