Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah en Quentin openhartig over toekomst samen: ‘Eigenlijk haten we elkaar’

De twee vertellen hoe ze de toekomst met elkaar zien.

Quentin en Channah

Channah en Quentin hebben weer een nieuwe podcast opgenomen. In deze podcast beantwoorden de love birds vragen over de liefde. De twee gaan dan ook in op hoe ze hun toekomst samen zien: "Eigenlijk haten we elkaar", grapt Channah. "Maar ik zie ons echt nog wel oud worden samen."

Kinderwens

In hun nieuwste podcast vraagt Quentin Channah hoe haar leven er over tien jaar uitziet. Hoewel Channah begint met dat ze hoopt dat haar kapsel over tien jaar voller en langer is, spreekt ze al snel grotere verwachtingen voor de toekomst uit. Zo deelt ze onder andere dat ze hoopt dat ze in een vrijstaand huis woont en spreekt ze haar kinderwens uit.

“Misschien woon ik daar wel met nog twee kinderen”, begint ze. “Maar misschien ook wel alleen met Tiger en Rumi.” Alleen lijkt het erop dat Quentin geen kinderwens meer heeft. “Dan niet met mij, dat kan ik je al vertellen”, geeft hij aan. “Ik ben serieus.” Waarop Channah aangeeft dat Quentin soms iets anders zegt. Hmmm…

Toekomst

Ook geeft Channah aan wie over tien jaar nog steeds belangrijk zijn in haar leven. “Mijn kinderen zijn natuurlijk nog steeds het belangrijkst. En tja, met wie ben ik dan samen? Als jij een keer opruimt ben ik misschien over tien jaar nog bij jou”, grapt Channah.

“Eigenlijk haten wij elkaar, maar ik zie ons echt nog wel oud worden samen. Niemand zal dat geloven”, gaat Channah verder. “Persoonlijk denk ik dat wij nog echt een keer een gekke break-up gaan krijgen, maar dat we dan uiteindelijk weer bij elkaar komen. Ik denk niet dat wij ooit een smooth iets (relatie, red) gaan krijgen”, vult Quentin aan.

Benieuwd naar alle toekomstplannen van Quentin en Channah? Beluister de podcast hieronder.

Misschien ook voor jou:
Channah over relatie met Quentin: 'We blijven voor altijd goed met elkaar'
Showbizz
  • BrunoPress
  • YouTube