Dit gaf Meghan Markle tijdens eerste ontmoeting aan Kate Middleton

Meghan Markle had een bijzonder cadeautje voor haar schoonzus in petto.

Meghan Markle zou sister in law Kate Middleton een klein cadeautje hebben gegeven tijdens hun eerste ontmoeting, zo wordt onthuld in de biografie Meghan and Harry: The Real Story van Lady Colin Campbell.

Cadeautje

In de biografie wordt er ingegaan op Meghan's allereerste ontmoeting met Kate en het cadeautje dat de voormalige Suits-actrice voor haar schoonzus had gekocht.

Volgens de auteur van de biografie ontmoetten Meghan en Kate elkaar voor het eerst in januari 2017, een dag na de 36ste verjaardag van Kate. “Meghan kocht een cadeau voor de hertogin. Het zachte lederen notitieboekje hielp om het ijs te breken.”

Niet zo vriendelijk

Alles begon dan ook met een goede start. Echter is de relatie nooit verder gegroeid dan 'verre beleefdheid', zo wordt er in de biografie beschreven. Kate was naar verluidt niet zo vriendelijk tegen Meghan tijdens de Commonwealth Service in maart. Het nieuws dat Meghan en Harry af zouden treden als senior royals was toen net bekendgemaakt. “Hoewel Meghan oogcontact probeerde te maken met Kate, keek de hertogin haar nauwelijks aan.”

Uit het boek blijkt dat deze belangrijke beslissing zonder enige overleg met Kate en prins William zou zijn genomen. Ook werden zij pas laat op de hoogte gebracht, zo wordt geschreven in de biografie.

Na het evenement was Meghan “emotioneel en uitgeput,” volgens een vriend. “Ze kon zich niet voorstellen dat ze weer een voet terug wilde zetten in het koninklijk huis.”

Bron: Marie Claire | Beeld: BSR

Laatste nieuws