Chantal Janzen deelt hilarische uitgelekte video op Instagram

Hilarisch: Chantal Janzen beleeft bijzonder moment tijdens toiletbezoek

Een rustig toiletbezoekje zit er voor de presentatrice niet in.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Chantal Janzen

Het leven met kinderen brengt veel liefde, vreugde en vooral hilarische momenten met zich mee. Presentatrice Chantal Janzen houdt haar Instagram-volgers regelmatig op de hoogte van de momenten met haar jongste zoontje Bobby. Enne, dit is er weer één voor in de boeken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Toiletbezoek

Chantal kennende houdt ze haar volgers met flink wat sarcastische berichten op de hoogte van haar leven. Zo ook vanochtend, toen de presentatrice een rustig toiletbezoekje op de planning had staan, maar de boel nét even anders liep dan gepland. We zien Chantal op het toilet met zoontje Bobby én baby Yoda. Gezellige, zo lijkt het in ieder geval.

"Met peuter en baby Yoda op de wc. Stel je voor dat ik deze 45 seconden even in m'n eentje had doorgebracht. Nee, dat was echt zielig geweest. Ook voor baby Yoda. Waarom willen kleine kinderen dit toch altijd?", grapt Chantal.

Meelevende volgers

Al gauw wordt er in de reacties één ding enorm duidelijk. Het is niet alleen Chantal die te maken heeft met dit soort situaties. Menig ouder laat in de comments weten dat ook zij vrijwel nooit met rust worden gelaten op het toilet.

"Soms is het zo fijn om te zien dat het zelfs bij BN'ers zo gaat", "Mijn dochter van achttien staat ook in de deuropening van alles te vertellen wanneer ik op het toilet zit" en "Zó herkenbaar", klinkt het in de reacties.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');