Zien: jarige Chantal Janzen ontvangt bijzonder cadeau van zoontje Bobby

Hip hip hooray!

Chantal Janzen is vandaag jarig en mag 42 kaarsjes uitblazen. Dit jaar geen groot feest, maar de presentatrice wordt wel heerlijk in de watten gelegd door haar familie. Zo kreeg ze van zoontje Bobby vanochtend een wel heel speciaal cadeau.

Vergeten

Een verjaardag vieren is soms toch wel een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Zo begon Chantals verjaardag vanochtend niet helemaal volgens plan. “Om 7.34u hoorde ik naast me in bed een echtgenoot en een zoon fluisteren: ‘Shit! Vergeten!’ En ze stormen naar beneden”, begint de jarige haar ochtendverslag op Instagram.

“Ik vermoed dat het ‘shit, vergeten’ over de versiering ging. Aangezien er niets aan het plafond hing en ik van mijn jongste een papieren feestbol aan mijn linkeroor moest en aan mijn rechteroor een verdwaald oud paasei”, gaat ze verder. Chantal bewijst maar weer dat elke look haar goed staat. Op het filmpje is namelijk te zien dat de net wakkere presentatrice deze prachtige oorbellen met verve draagt.

Dankbaar en gelukkig

Chantal zou haar verjaardag niet anders willen vieren, vertelt ze. “Ik hou zoveel van mijn familie. Het is een jaar waarin niets vanzelfsprekend is, en liefde en gezondheid je grootste goed zijn. Zo ziet 42 eruit! Heel dankbaar en heel gelukkig.”

Happy birthday, Chantal!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws