doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zo ziet Temptation Islands Jaydi er met lichtblond haar uit

Zien: zo ziet Temptations Roxanne er met lang haar uit

De knappe Roxanne ziet er met lang haar héél anders uit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Roxanne Temptation

Temptation Island: Love or Leave-deelneemster Roxanne valt met haar stunning korte coupe meteen op. De knappe single rockt haar korte coupe als geen ander, maar deelde onlangs op Instagram een foto met lang haar. En dat ziet er heel anders uit!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Luisterend oor

Temptation Island: Love or Leave zonder Roxanne zou voor sommige deelnemers een stuk lastiger zijn. Zowel Sonny als Gregory spenderen veel tijd met de single, voornamelijk vanwege haar goede adviezen. "Roxanne zegt niet wat ik wil horen, maar ze zegt gewoon waar het op staat", wist Gregory in de laatste aflevering van Temptation Island te vertellen.

Ondanks dat Roxanne de liefde niet lijkt te vinden in het zonovergoten Italië, genieten we van haar heerlijke praatsessies met de mannen in de villa. You go, Roxanne.

Korte coupe

Het lijkt erop dat Roxanne al een lange tijd door het leven gaat met een korte coupe. Toch wist ze haar volgers onlangs te verrassen met een totaal andere look.

"Sometimes you need to switch it up", schrijft ze bij de foto. Het moge duidelijk zijn dat Roxanne op deze foto een pruik draagt. Maar who cares, het staat haar prachtig.

Instagram @roxannebobeldijk

Benieuwd naar meer foto’s van Roxanne? *HIER* kun je haar Instagramaccount vinden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');