Love is in the air: ook déze Temptation-singles zijn een stel 

De lovebirds maken het heugelijke nieuws bekend op Instagram.

Voor sommige Temptation-singles begon het echte liefdesavontuur pas ná het programma. Zo maakten singles Evie en Mike gisteren bekend een setje te zijn. Enne, dat is nog niet alles. Ook Temptations Anne en Bowy deelden gisteren op Instagram dat ze een happy couple zijn!

Relatie

Jawel, dankzij Temptation Island: Love or Leave zijn er twee nieuwe koppels ontstaan: Evie en Mike én Anne en Bowy. Enne, nu alle afleveringen van het programma op Videoland staan, hoeven de kersverse koppels hun relatie niet langer geheim te houden.

Zo deelde Evie gisteren een prachtige foto van haar en Mike, en deze zoete foto werd ook nog eens geschoten door Anne.

Alleen maar liefde

Nu we het toch over Anne hebben; zij schoot – met behulp van een zelftimer en een statief – ook een prachtige foto van zichzelf met haar nieuwe liefde. “Drie keer raden wie de liefde op Temptation Island heeft gevonden”, schrijft de fotograaf op Instagram.

Anne en Bowy | © Anne Zwart Fotografie

Kevin

Even leek het er tijdens Temptation op dat Anne een connectie had met Kevin. De twee konden het tijdens de opnames namelijk goed met elkaar vinden. Nu Kevin nog steeds samen is met Eva en Anne gelukkig is met Bowy, lijkt het erop dat het slechts om een vriendschappelijke connectie ging.

Kevin en Eva reageren dan ook allebei enthousiast op de relatie van Anne en Bowy op Instagram. “Superkoppel”, deelt Kevin in de reacties. “Eindelijk”, schrijft Eva. Ook van de andere deelnemers krijgen de lovebirds veel gelukwensen. Zo laten onder anderen Evie, Mike, Tahira, Dennis, Jaydi, Rosanne en Daisy een lieve reactie achter.

Beeld: Temptation Island: Love or Leave | Anne Zwart Fotografie

Laatste nieuws