Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geen zin in een full coverage look? Zo maak je van je foundation de perfecte BB-cream

Another day, another TikTok-hack.

bb cream foundation

Ben jij niet in de mood voor een full coverage foundation look, maar wil je wel een aantal oneffenheden verbergen? Look no further. Je hebt alle benodigdheden voor de perfecte BB-cream al in huis.

TikTok-video

TikTokker Jay Iziahaka jayiziahbeauty – deelde een video waarin hij liet zien hoe hij de perfecte BB-cream maakte. Hoewel het eigenlijk de meeste simpele lifehack ever is, moesten wij toch even achter onze oren krabben. Want hoezo hebben we dit niet eerder uitgeprobeerd?

Jay laat in zijn TikTok-video zien dat je met een kleine hoeveelheid dagcrème en een pompje van je favoriete foundation al bijna good to go bent. Je hoeft de twee alleen maar met je vingers te mixen en vervolgens op je gezicht te verdelen. Wil je een heel lichte coverage, gebruik dan je vingers voor het aanbrengen. Wil je een lichte tot medium coverage, gebruik dan een kwast of een beautyblender.

Zonbescherming

Jay legt vervolgens ook uit dat het gebruiken van een dagcrème met SPF-factor extra belangrijk is bij het maken van je eigen BB-cream. Zo kom je niet alleen met een natuurlijke glow en een huid zonder oneffenheden voor de dag, maar bescherm je jezelf ook nog eens tegen de zon. Win-win!

@jayiziahbeauty

##diy BB Cream/Tinted Moisturizer ##tiktokpartner ##beautyhacks ##foundation @tiktok

♬ original sound - Jay Iziah
Misschien ook voor jou:
Déze skinfluencers laten op Instagram zien dat een oneffen huid normaal is
Beauty
  • BrunoPress
  • TikTok (jayiziahbeauty)