Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Finally: Victoria's Secret opent gigantische winkel in Nederland

Heel goed nieuws voor Victoria's Secret-liefhebbers!

Victoria's Secret

Liefhebbers van Victoria's Secret weten als geen ander dat de Nederlandse Victoria Secret-winkels absoluut niet te vergelijken zijn met de winkels van het lingeriemerk in de US. Maarre, hier lijkt verandering in te komen.

Full concept store

In Nederland kun je momenteel bij Victoria's Secret slagen voor cute paspoorthoesjes, body sprays, reistassen en accessoires. Allemaal leuk en aardig, maar dit is natuurlijk niet te vergelijken met het lingerie-, swimwear- en sportkleding-assortiment van Victoria's Secret in de US.

Gelukkig hoeven we niet lang meer te balen, aangezien het shopping walhalla uit de US vanaf deze week ook in Nederland te vinden is. Victoria's Secret opent namelijk deze week een full concept store. En hou je vast: hier wordt de hele collectie verkocht!

Westfield Mall

De Victoria's Secret store komt in het gloednieuwe Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Dit winkelcentrum opent op 18 maart haar deuren en heeft nog véél meer in petto dan alleen een gigantische Victoria's Secret concept store. Je vindt hier namelijk zo'n 280 winkels, restaurants en recreatiebestemmingen.

Uiteraard is het vanwege de huidige coronamaatregelen niet mogelijk om eindeloos te shoppen in dit gloednieuwe winkelcentrum. Wel zijn er allerlei mogelijkheden om alsnog aan nieuwe items te komen. Zo kun je shoppen of afspraak of gebruik maken van de click en collect optie.

Misschien ook voor jou:
Trend: de klassieke trenchcoat maakt weer een comeback
Fashion
  • Cosmo Girl
  • BrunoPress, Instagram