Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Deze EOTBDD-deelneemster is zwanger

Hoe leuk!

eotb

Hoewel Julie Vanmol tijdens Ex on the Beach: Double Dutch nog een fling leek te hebben met Levi, ging ze er eenmaal terug in Nederland vandoor met zijn beste vriend, Vince. De twee zijn op dit moment nog steeds samen en hebben hun liefde nu beteugeld met, jawel: een liefdesbaby!

Onverwachts zwanger

Julie maakte gisteren op Instagram namelijk bekend al 20 weken zwanger te zijn. "Ons groot geluk. Mama en papa kunnen niet wachten om jou te ontmoeten in Juli", schrijft Julie bij een foto van haar groeiende babybuik.

De zwangerschap was niet geheel gepland, zo laat ze ook weten in de post. "Je kwam onverwachts en ongepland, maar ik heb nooit aan jou getwijfeld. Ik wist vanaf het begin dat jij een groot geschenk was dat ik met open armen ga ontvangen. Ik ga mijn best doen om jou gelukkig te maken. Ik hou al zoveel van jou", aldus Julie. Hoe cute!

Meisje of jongen

Het stel weet al of het een meisje of jongen wordt, maar dat willen ze nog even geheim houden voor de rest van de wereld.

Julie's volgers reageren enthousiast op het bericht. "Hoe leuk! Gefeliciteerd" en "jullie worden de beste papa en mama", klinkt het onder andere in de reacties. Wij wensen de toekomstige ouders ook veel geluk toe!

Showbizz
  • Love & Reality
  • Temptation Island, Instagram