Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Harrie over deelname aan Temptation Island

Gaat hij meedoen?

EOTB-Harrie over deelname aan Temptation Island

Harrie Snijders, de meest spraakmakende realityster van dit moment, sluit een deelname als verleider aan Temptation Island zeker niet uit. Zien we Harrie de Hengst volgens seizoen als verleider?

Eigen programma

De 23-jarige Harrie is nu volop in het nieuws, want vanavond is de eerste aflevering van zijn eigen tv-programma Harrie: van het kamp naar de ring te zien. We zien hoe de womanizer zich van feesten in de EOTB-villa naar de zweten in de boksring toe werkt.

Lees ook: Harrie had seks met deze Love Island-ster

Verleider Harrie

Maar zijn eigen programma is niet het enige tv-klusje waar de realityster voor open staat. Aan Grazia vertelt hij dat hij ook wel eens aan Temptation Island mee zou willen doen: "Ik heb Temptation Island eerlijk gezegd nog nooit van mijn leven gekeken, maar ik denk dat ik het daarom juist wel een keer zou willen doen dan. Ik zou ook helemaal niet weten hoe het werkt, maar het lijkt me wel leuk." Aha, een keer wat anders dus voor Harrie.

Als Harrie de Hengst weet hij vast wel 'hoe het werkt' toch? Dat heeft hij in EOTB inmiddels wel bewezen. Zien we Harrie volgend seizoen in Tempa weer achter de dames aan gaan? We shall see.

Beeld: Harrie: van het kamp naar de ring