Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marco Borsato: 'Ik ga er niet meer over liegen'

Ook heeft de zanger met zichzelf afgesproken nooit meer vreemd te gaan.

Marco Borsato

Leontine en Marco Borsato gingen vorig jaar na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar. De zanger gaf destijds toe dat hij tijdens dit huwelijk een affaire met pianiste Iris Hond zou hebben gehad. Voor een lange tijd hield Marco zich onder de radar, maar in een interview met Privé laat hij weer van zich horen.

Nieuw nummer

Marco heeft na een zware periode een gloednieuw nummer uitgebracht. Het nummer Een Moment maakte hij samen met John Ewbank en Rolf Sanchez. Al in de eerste zin van Een Moment wordt duidelijk dat het nummer over de relatiebreuk tussen Marco en Leontine gaat. “Al je spullen op de gang. Het had zo vaak kunnen gebeuren, want we strijden al zo lang. Maar ik dacht altijd we zijn te bang. Maar nu ga je weg, en ineens is het echt”, zingt Marco.

Hierover wist Marco onlangs al te vertellen dat hij dankzij zijn nieuwe muziek eindelijk de energie en het plezier weer teruggevonden heeft. "Ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen."

Inzichten

Eén van die inzichten die Marco heeft gekregen is dat hij nooit meer vreemd zal gaan. "Ik wil nooit meer terug naar de oude situatie. Ik heb met mezelf afgesproken: ik ga nooit meer vreemd", liet hij aan Privé weten.

"Ik kan niet zeggen dat ik nooit meer een fout zal maken, maar ik ga er niet meer over liegen", gaat hij verder. "Als zoiets gebeurt: maak het bespreekbaar, want de pijn en de zwarte periode die ik heb gevoeld en de schuld en de schaamte die ik daar nog steeds over heb, wil ik nooit meer."

Misschien ook voor jou:
Marco Borsato: ‘Leontine is mijn grote liefde’
Showbizz
  • Shownieuws
  • BrunoPress