doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Leontine zet jarige ex-man Marco Borsato in het zonnetje op Instagram

Marco Borsato: ‘Leontine is mijn grote liefde’

Ook drukt de zanger geruchten in de kop dat hij terug zou zijn bij zijn ex.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Marco Borsato

Het is al bijna een jaar geleden dat Leontine Borsato en Marco Borsato hun scheiding aankondigden. Maar gescheiden of niet, voor Marco is Leontine nog altijd zijn grote liefde.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geruchten

Sinds Marco en Leontine bekend maakten dat de twee uit elkaar zouden gaan, draaide de geruchtenmolen overuren. En daar is nog steeds geen einde aan gekomen. Zo zou Marco nu weer een relatie hebben met een andere ex-geliefde. Aan Shownieuws laat de zanger weten dat daar geen sprake van is. Sterker nog, de zanger lijkt nog steeds gevoelens te hebben voor zijn ex-vrouw.

Shownieuws-presentator Anouk Smulders vertelt in de uitzending dat ze Marco sprak en dat hij stelde dat hij maar één grote liefde heeft. En dat is Leontine. Ook zouden alle geruchten de 54-jarige inmiddels wel de neus uit komen.

Ex-vriendin

Onlangs werd gespeculeerd dat Marco en zijn jeugdliefde Denise Boekhoff weer samen zouden zijn. De twee waren in de jaren negentig samen, maar gingen na een relatie van acht jaar uit elkaar. De zanger liet gisteren weten dat de twee geen relatie met elkaar hebben.

Een week geleden postte Marco nog een bericht op Instagram waarin zijn gevoelens voor Leontine weer naar voren kwamen. Hij blikt terug op het afgelopen jaar en noemt het ‘het meest verdrietige jaar’ uit zijn leven. Ook wenst hij zijn ‘meest dierbare’ veel liefde en geluk voor het nieuwe jaar. Ook Leontine werd in de post van de zanger getagd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');