Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Kevin onthult of hij en Kayli nog contact hebben

Zijn de twee nog net zo close als tijdens hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave?

Kevin

Hoewel veel kijkers dit niet aan zagen komen, heeft de relatie van Eva en Kevin Temptation Island: Love or Leave overleefd. Kevin was tijdens zijn deelname erg close met Kayli, maar hebben de twee op dit moment nog contact met elkaar?

Af en toe contact

In de auto met YouTuber Nick Eshuis vertellen Eva en Kevin openhartig over hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Zo is Nick onder andere benieuwd of Kevin nog veel contact heeft met Kayli. "Met Kayli gaat het goed", begint Kevin. "Ik spreek haar zo af en toe."

Vervolgens schiet Kevin een klein beetje in de lach. Hij biecht op: "Ja, het is een mooie meid." Eva – die achterin de auto zit – lijkt de opmerking van Kevin wel te kunnen waarderen. Ze begint te lachen en is het duidelijk met Kevin eens. En tja, ook wij kunnen dat niet ontkennen. Kayli is een prachtige meid.

Geen gedoe

Al gauw gaan het tweetal verder over Dennis, de knappe single die het hart van Eva een klein beetje wist te veroveren. Ook hij en Eva hebben zo nu en dan nog contact met elkaar. Al laat Eva weten dat dit eerst wel ingewikkeld was. "In het begin lag het wel gevoelig. Ik had een heel leuke klik met Dennis, en ik was daar wel gewoon benieuwd naar", legt ze uit.

Uiteindelijk koos Eva toch voor een relatie met Kevin. Naar eigen zeggen zijn de twee er zelfs sterker uitgekomen. Zo kunnen ze tegenwoordig goed met elkaar praten en hebben ze geen geheimen voor elkaar. Kevin laat zelfs weten dat hij óók goed op kan schieten met single Dennis. "Dennis en ik kunnen wel goed met elkaar. Het is een chille vent, hij is echt oprecht." Eind goed, al goed!

Misschien ook voor jou:
Zó gaat het nu tussen Temptations Eva en Kevin
Showbizz
  • RTL
  • YouTube (Nick Eshuis)