Zó gaat het nu tussen Temptations Eva en Kevin

De twee vertellen openhartig over hun ups en downs na Temptation Island: Love or Leave.

Hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave bracht Eva en Kevin niet alleen maar positiviteit. De twee wilden erachter komen of ze klaar waren voor een volgende stap in hun relatie. Maarre, is dat ook gelukt?

Laatste aflevering

In de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave blikken Eva en Kevin terug op hun deelname aan het programma. De grote vraag luidt natuurlijk: zijn de twee nog samen? Eva werd namelijk tijdens het programma gecharmeerd door de looks van de knappe Dennis, terwijl Kevin zijn hart luchtte bij de onweerstaanbare Kayli.

Eva had het er ontzettend moeilijk mee, maar durft er openhartig over te praten. “Ik zat heel erg in de knoop met mijn gevoelens. Het voelde alsof ik voor Dennis óf voor Kevin moest kiezen.”

Ups en downs

Eva moest een keuze maken en besloot haar relatie met Kevin voort te zetten. “Ik hou heel erg van Kevin, en daar moest ik Dennis voor laten gaan en dat vond ik wel lastig”, besloot ze. Hoewel Eva haar keuze had gemaakt, besloot het koppel toch een pas op de plaats te nemen. Definitief samenwonen zit er dan ook nog niet in. “Daar is de relatie nog niet stabiel genoeg voor”, legt Kevin uit.

“De beelden die ik van Kevin heb gezien hebben me wel echt gekwetst”, gaat Eva verder. “Ik wil niet over me heen laten lopen, dus er zijn echt nog wel dingen die moeten veranderen. Maar we zien wel hoe het gaat.” Ook Kevin is het hier mee eens. “We moeten eerst nog wat problemen oplossen voordat we verder gaan.” Hmmm…

Bron: Videoland | Beeld: RTL

Laatste nieuws