Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what?! Kim Kardashian heeft een hagedis als huisdier

En het beestje heeft ook een eigen Skims-outfit.

Kim Kardashian hagedis

Dat de Kardashians hun little ones regelmatig in de watten leggen met extravagante verjaardagsfeestjes en outfits waar wij alleen maar van durven dromen, is geen nieuws. Al vinden wij het nieuwste huisdier dat dochtertje North van mommy Kim Kardashian kreeg wel heel bijzonder.

Hagedis

Via Instagram deelt Kim dat haar dochtertje sinds kort een hagedis als huisdier heeft. "Maak kennis met het nieuwste lid van onze familie... Speed", begint Kim. De realityster vervolgt dat ze in eerste instantie niet had verwacht dat ze Speed zo leuk zou vinden. "But she grew on me", schrijft Kim.

Op de foto op Instagram zien we dochtertje North samen met haar BFF Speed. "North en haar hagedis gaan overal samen naartoe. Het is zo schattig." En de oplettende kijker valt echter ook iets op. De hagedis van North draagt namelijk – ja, echt – een badjasje.

Customized SKIMS

Dat Kim met haar eigen brand SKIMS om de haverklap nieuwe joggingpakken en shapewear lanceert, wisten we. Maar dat deze SKIMS-outfits ook in hagedis-size verschijnen? Uhm, dat wisten we niet. Kim heeft naar eigen zeggen deze pakjes speciaal voor Speed laten maken, en ze matchen ook nog eens met de badjassen van North. Goals.

Volgers van de realityster zijn het echter niet zo eens met deze post. Vooral de reacties waarin fans laten weten dat dit pure dierenmishandeling is, voeren de boventoon. "Animals are not toys", "De manier waarop North de hagedis vasthoudt is echt niet oke" en "Een hagedis kan op deze manier niet goed ademen", klinkt het in de reacties.

Er zijn ook volgers die de post van Kim juist erg waarderen. "De manier waarop North met dieren omgaat is echt so cute" en "North is the future! Deze customized SKINS zijn geweldig."

Misschien ook voor jou:
Whut: dít is volgens insiders de echte reden van de scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram