Wauw: Beyoncé showt haar curves in een reeks nieuwe foto’s op Instagram

Bey is nog steeds queen of the curves.

Beyoncé blijft haar nieuwe Ivy Park X Adidas-collectie op Instagram promoten – ondanks dat de collectie al bijna uitverkocht is. Enne, de beelden liegen er niet om: Bey is nog steeds queen of the curves.

Steamy foto’s

De zangeres laat in een reeks steamy kiekjes nieuwe items van haar merk Ivy Park zien. De collectie genaamd Ivy Park is de derde samenwerking met Adidas en zit vol met sportieve work-out setjes, maar ook latex items die club-waardig zijn. Ook Hailey Bieber schittert in de campagne.

Genderneutraal

In eerste instantie waren Beyoncé's dochter Blue Ivy en rapper Gucci Mane modellen voor de collectie, om te laten zien dat de items voor alle genders en leeftijden is.

De zangeres sprak vorige jaar met ELLE over de collectie en vertelde toen dat de kleding in de nieuwe collectie genderneutraal is. “Ik heb gefocust op een unisex collectie, omdat ik zoveel mannen in Ivy Park zag”, zei ze. “Ik waardeer de schoonheid van genderneutrale kleding en het breken van de moderegels. Ik hou ervan om te experimenteren met fashion.”

Bron: Happy in Shape | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws