Zo reageren Kim Kardashian en Kanye West op hun officiële scheiding

Volgens ingewijden kan Kanye er zich nog niet helemaal bij neerleggen.

Lees ook

Na maandenlang gesteggel en gespeculeer kondigden Kim Kardashian en Kanye West officieel hun echtscheiding aan. En hoewel het er al even aan zat te komen, was dit toch een moeilijk moment voor de realityster.

Einde van Kimye

“Hoewel Kim en Kanye al maanden niet meer samen zijn, was het nog steeds erg emotioneel voor Kim om echt een scheiding aan te vragen”, weet een bekende van de Kardashians te vertellen aan People. “Ze heeft het hele weekend goed voor zichzelf en de kinderen gezorgd. Ze brengt tijd door met haar moeder en zussen en is niet aan het werk gegaan. Iedereen is een grote steun voor haar. Kim is erg dankbaar dat ze omringd wordt door haar grote familie.”

Kim vindt dat ze haar best heeft gedaan, maar dat er uiteindelijk geen goede manier was om Kimye in stand te houden. “Ze is vooral teleurgesteld dat het niet gelukt is om het huwelijk te redden”, vertelt de bron. “Maar je hebt twee mensen nodig voor een gelukkig huwelijk. Kim had het idee dat Kanye er niet hard voor wilde werken en niet bereid was om compromissen te sluiten.”

Kanye’s reactie

Ex-hubby Kanye heeft het er ook nog moeilijk mee, meldt Vanity Fair. De rapper zou van streek zijn en willen dat het wel had gewerkt. Toch lijken de twee hun best te doen om de scheiding zonder al te veel drama te laten verlopen. Beide hebben al toegestemd met gedeelde voogdij over hun vier kinderen North, Chicago, Psalm en Saint.

“Kim maakt zich vooral zorgen om haar privacy en de kinderen. Ze is een mama bear en heel beschermend”, vertelt de source. Toch lijkt er voor de vier West-siblings weinig te veranderen. “North begrijpt wel ongeveer wat er speelt, maar de kinderen hebben hun ouders altijd apart van elkaar gezien, dus het is niet super surprising.” Een andere bron geeft ook aan dat mommy Kim het onder controle heeft: “Kim heeft aan haar kinderen uitgelegd dat ze van hun vader houdt, maar dat ze gescheiden moeten zijn. Ze snappen niet helemaal wat er gaande is, maar ze zijn al aan deze situatie gewend.”

Moving on

Voor de KarJenner-telg markeert de officiële scheiding ook een nieuw hoofdstuk – and she's ready for it. “Kim voelt zich zeker over haar besluit. Ze heeft het idee dat ze toch al maanden gescheiden is. Het was een lange aanloop en ze is opgelucht dat ze eindelijk verder kan gaan met haar leven.”

Bron: Vanity Fair | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook