doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dít is het eetdagboek van Kim Kardashian

Say what?! Kourtney Kardashian gaat acteren

De realityster slaat nieuw carrièrepad in.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian gooit het roer om. De realityster is binnenkort namelijk te bewonderen op het witte doek. De socialite heeft een rol gescoord in de film He’s All That.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

He's All That

Onlangs werd bekend gemaakt dat Keeping Up with the Kardashians binnenkort definitief stopt. Grote kans dat Kourtney nu wat tijd overhad, want ze is binnenkort – jawel – te bewonderen op het grote scherm.

De realityster maakte gisteren op Instagram bekend dat ze samen met haar BFF Addison Rae te zien is in de film He’s All That. “Studying”, schreef Kourtney op Instagram. Op de foto die ze plaatste is te zien dat ze het script van de film doorneemt.

Dit is de eerste echte acteerklus die Kourtney in de wacht heeft gesleept. Eerder had ze al wel een gastrol in de soap One Life to Live in 2011.

She's All That

Degenen die dol zijn op romcoms, kunnen wellicht al raden dat He’s All That een gender-swapped reboot is van het origineel: She’s All That.

In She’s All That wordt de populaire Zack (gespeeld door Freddie Prinze Jr.) gedumpt door zijn vriendin. Hij focust zich vervolgens op de onzekere, nerdy Laney (gespeeld door Rachel Leigh Cook). Aan de hand van een weddenschap wil hij haar vervolgens transformeren tot de nieuwe prom queen.

In He’s All That zijn de rollen omgedraaid. In deze verfilming probeert een influencer een nerdy jongen om te toveren tot prom king. We zijn benieuwd!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');