Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Harry en Meghan gaan boekje opendoen over vertrek Britse koningshuis

Niemand minder dan Oprah Winfrey mag de royals interviewen.

Harry Meghan

Prins Harry en Meghan Markle spreken niet vaak publiekelijk over hun persoonlijke leven en hun leven als royals, maar voor goede vriendin en televisielegende Oprah Winfrey maken de twee graag een uitzondering. Binnenkort doen zij een boekje open over hun huwelijk, het ouderschap én hun vertrek uit de Britse koninklijke familie.

Bekende buren

Een jaar geleden besloten Harry en Meghan, hertog en hertogin van Sussex, afstand te doen van hun koninklijke taken. Niet veel later ruilden ze Groot-Brittannië om voor een leven in Canada en de Verenigde Staten. Uiteindelijk kochten de royals afgelopen juli hun droomhuis in Santa Barbara. Hun nieuwe stulpje kostte naar verluidt maar liefst vijftien miljoen (!) dollar.

Enne, niet alleen hebben Harry en Meghan in Santa Barbara een prachtig optrekje gekocht. Ze kregen er ook nog een paar bekende buren bij. Zo wonen ze bij Ellen DeGeneres om de hoek en mogen ze ook Oprah hun buurvrouw noemen.

Interview

Aan Oprah nu de eer om prins Harry en Meghan aan de tand te voelen over waarom ze afscheid hebben genomen van het Britse koningshuis. De talkshow host zal eerst met Meghan alleen praten over alles van haar leven als royal, haar huwelijk met Harry, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de overweldigende media-aandacht. Ook zal Meghan, die op Valentijnsdag bekendmaakte weer in verwachting te zijn, openhartig praten over het moederschap en zoontje Archie.

Even later zal prins Harry zich ook bij zijn vrouw en Oprah voegen. Dan zullen ze het onder andere hebben over hun verhuizing naar de Verenigde Staten, hun plannen voor de future en dromen voor hun gezin.

Even geduld

Oeh, wij kunnen niet wachten om de ins and outs van de ex-royals te horen. Toch zullen we nog héél even geduld moeten hebben. Volgens Amerikaanse media is het interview namelijk op 7 maart te zien. Het gesprek tussen prins Harry, Meghan en Oprah is te zien bij CBS.

Misschien ook voor jou:
Hilarisch: dít gaf Meghan Markle aan prins William tijdens haar eerste royal kerst
Showbizz
  • Brunopress