Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Luisteren maar: zoontje Archie te horen in eerste podcast Harry en Meghan

Zo klinken de eerste woordjes van de zoon van Harry en Meghan.

Harry en Megan

Het is eindelijk zover: Harry en Meghan Markle hebben hun allereerste podcast online gezet. Onlangs deelden de voormalig hertog en hertogin al een teaser van hun podcastserie Archewell Audio op Spotify. Nu kunnen we eindelijk naar de eerste aflevering mét speciale boodschap van zoontje Archie luisteren!

Holiday special

2020 Archewell Audio Holiday Special is de eerste aflevering van de podcast van Harry en Meghan. In deze aflevering presenteren Harry en Meghan de verhalen van verschillende celebs. Zo blikken onder anderen Tyler Perry, James Corden en Elton John terug op hun 2020.

Enne, er is nóg een speciaal persoon die aan het woord komt. Niemand minder dan zoontje Archie is voor het eerst in public te horen.

Happy fun new year

Samen met zijn ouders wenst Archie de luisteraars een gelukkig nieuwjaar. Zo hoor je het zoontje van Harry en Meghan de woorden fun, happy, new en year herhalen van zijn ouders.

Vervolgens barst het drietal in lachen uit. Beluister hieronder de eerste woordjes van Archie. *HIER* kun je de volledige podcast beluisteren.

Misschien ook voor jou:
Luisteren maar: Harry en Meghan delen eerste teaser van eigen podcastserie 
Showbizz
  • Telegraaf
  • BrunoPress (ALPR/AdMedia)