Zó ziet de budgetproof skincare routine van Gigi Hadid eruit

Volgens de beauty hoef je écht geen dure producten te gebruiken.

Als we op iemands huid jaloers zijn, dan is het wel Gigi Hadid. Het topmodel heeft een engelengezichtje dat er altijd vlekkeloos uitziet. Aan Vogue onthult ze nu eindelijk haar skincaregeheimen. Enne, daar hoef je helemaal niet diep voor in de buidel te tasten.

Budgetproof skincare

Gigi is inmiddels al een paar maanden de trotse moeder van dochtertje Khai. Haar zwangerschap had niet alleen invloed op haar lichaam, ook moest ze haar skincareroutine omgooien. Aan Vogue vertelt het topmodel dat ze tijdens haar zwangerschap overschakelde op clean en natuurlijke producten.

Maarre, die verzorgingsproducten hoeven helemaal niet duur te zijn, zo verklapt Gigi. Ze vertelt dat ze na shoots – waar ze veel make-up draagt – haar huid altijd reinigt met het budgetproof merk Cetaphil. “Ik heb het gevoel dat het mijn huid echt reinigt”, aldus de blondine. De producten van het merk bevatten geen parfum en alcohol, dus zijn ideaal voor gevoelige en droge huidjes. Enne, het beste nieuws? De producten zijn hartstikke betaalbaar.

Daarnaast verklapt het topmodel dat ze haar skincareproducten altijd bij de drogist scoort. Tijdens haar zwangerschap maakte ze hiervoor een uitzondering. “Een zwangerschap is anders, omdat ik daar echt iets clean voor wilde. Maar daarvoor wilde ik gewoon goede producten en daar hoef je niet altijd veel voor te betalen.” Nice!

Truc tegen puistjes

In de video praat Gigi verder over onzekerheden die veel vrouwen hebben. Zo vinden veel vrouwen hun wallen niet mooi. Het topmodel verklapt aan het tijdschrift dat ook zij last heeft van donkere kringen onder haar ogen. Die werden alleen maar donkerder tijdens haar zwangerschap. “Laat het gewoon gebeuren, want het is natuurlijk”, zegt ze daarover. “Ik wist dat het zou weggaan na mijn bevalling. Ik denk dat je gewoon niet te streng moet zijn voor jezelf en moet weten dat het deel uitmaakt van het proces.”

Ook vertelt het topmodel dat zij ook écht weleens last heeft van puistjes. Enne, daar gebruikt ze een beruchte truc voor die ze van haar moeder heeft geleerd. “Ik doe 's nachts tandpasta op de puistjes, waardoor ze uitdrogen”, verklapt ze. “Ik ga waarschijnlijk in de problemen komen omdat ik dit zeg, maar dit is wat ik doe”, lacht de beauty.

Bron: Vogue | Beeld: Brunopress | Video: YouTube

Laatste nieuws