Zien: zo zag Fabiola Volkers er vroeger uit

Wow!

Lees ook

We leerden Fabiola Volkers kennen tijdens haar deelname aan Temptation Island. Inmiddels staat de realityster vooral bekend om haar aanstootgevende content op Instagram. En dan hebben we het niet alleen over haar huidige content, deze kiekjes van vijf jaar geleden zijn ook op zijn minst shocking te noemen.

Pikante kiekjes

Tegenwoordig kennen we het model vooral van haar pikante kiekjes op Instagram. Fabiola showt regelmatig haar strakke billen of poseert in een klein bikinitopje voor de camera. Het model laat graag weinig aan de verbeelding over en weet met haar uitdagende foto's inmiddels ruim een half miljoen volgers om haar vingers te winden.

Het zijn overigens niet alleen maar pikante foto's op haar feed. Eerder deze week verbaasde de blondine ons allemaal met een compleet onherkenbare look. Een foto in een hooggesloten top en haar haar netjes opgestoken is niet iets wat we doorgaans op haar Instagram zien, but it looks good!

Terug in de tijd

Hoewel we inmiddels niet meer gek opkijken van de schaars geklede kiekjes, moesten wij bij deze foto's wél even twee keer kijken. Fabiola, is that you? In de archieven van Instagram kwamen we namelijk een aantal foto's tegen van vijf jaar geleden. Een 15-jarige Fabiola zag er met haar grote bos krullen toen vooral heel cute uit. Ook kwamen we een foto tegen waarin de Temptation-ster haar haren heeft gesteild. Wauw!

Wij zijn echter niet de enige die deze foto's uit de oude doos vonden. Onder de foto's zien we meer recente reacties van verbaasde volgers. “Ben jij Fabi?”, vraagt iemand zich af. “Wat een verandering” en “hier was je echt veel knapper” stellen anderen. Een ding is zeker: dat ze uiteindelijk model is geworden, verbaast ons helemaal niets. De realityster zag er toen al stunning uit!

Bekijk hieronder enkele foto's van Fabiola back in the days:

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook