doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Emotionele Fabiola Volkers deelt shocking verhaal

Met dit verhaal wil Fabiola anderen waarschuwen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-60fcb6c9ce41a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fcb6c9ce41a img{#fig-60fcb6c9ce41a img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-60fcb6c9ce41a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fcb6c9ce41a img{#fig-60fcb6c9ce41a img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-60fcb6c9ce41a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fcb6c9ce41a img{#fig-60fcb6c9ce41a img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-60fcb6c9ce41a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fcb6c9ce41a img{#fig-60fcb6c9ce41a img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Fabiola Volkers

Fabiola Volkers verschijnt regelmatig in de meest pikante outfitjes op Instagram. De oud Temptation Island-deelneemster krijgt flink wat aandacht, maar helaas is deze aandacht niet altijd positief. In een nieuwe YouTube-video deelt Fabiola een shocking verhaal over een ervaring met een bekend persoon.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Jimmy Woo

Naar eigen zeggen kreeg Fabiola na haar Temptation Island deelname flink wat aandacht. Zo raakte ze destijds in contact met een BN'er – van wie ze de naam niet wil noemen – en na een aantal FaceTime-sessies, bezocht ze één van zijn feestjes in Jimmy Woo in Amsterdam. Fabiola woont in Groningen, maar de BN'er in kwestie regelde een hotelovernachting voor haar en een vriendin.

"Ik zei tegen mijn vriendin: 'Leuk, een feestje in Amsterdam!', maar blijkbaar was het niet het geval dat ik naast mijn vriendin zou slapen in het hotel", legt Fabiola uit. Ze vertelt dat het feestje afgelopen was en het stel een taxi pakte naar het hotel. "Toen probeerde hij mij al een paar keer te zoenen, maar daar had ik geen zin in."

Foute boel

"Eenmaal in het hotel aangekomen zei de jongen: 'Ik ga je helemaal uit elkaar trekken', en toen was ik echt in shock. Ik was wel heel sexy gekleed – ik snap dat mensen dan een bepaald beeld van mij hebben –, maar als ik 'nee' zeg, ís het nee", legt ze uit.

Naar eigen zeggen ging Fabiola douchen en had de man in kwestie een pleziertje met zichzelf. "Ik voelde me echt vies", vertelt ze openhartig. "Ik wilde mijn pyjama aandoen en gaan slapen, maar hij zei: 'Denk je nou echt dat je hier nog mag slapen?!' Hij sleurde me hardhandig naar de gang en zette mij in lingerie buiten de deur. Ik had weinig geld en heb een paar uur op de gang geslapen, toen kreeg ik pas m'n spullen naar mijn hoofd gegooid", gaat ze verder.

Waarschuwen

"Ook al is iemand bekend, of lijkt iemand zó leuk, ga niet zomaar mee. Ga niet zomaar ergens slapen, want je weet niet wat iemand zijn intentie is", waarschuwt Fabiola. Naar eigen zeggen was dit een enorme les voor haar.

Ondanks Fabiola haar goede intenties, zijn de reacties over het algemeen erg negatief. "Ze kleedt zich ernaar", is één van de reacties die de boventoon voert. Het gaat zelfs zo ver dat presentator Tim Hofman op zijn Instagram Stories aandacht besteedt aan alle bizarre reacties die Fabiola ontvangt. Hij vraagt zijn volgers dan ook in actie te komen: "Geef even een weerwoord aan ze als je tijd hebt", begint hij. Tim is fel tegen de negatieve reacties en probeert Instagrammers bij te scholen door een campagne te delen tegen seksueel misbruik.

"Seksueel geweld komt nog veel te vaak voor. Ieder slachtoffer is er een te veel. Daarom willen wij dat de overheid in actie komt en veel meer investeert in het voorkomen van seksueel geweld”, klinkt het bericht van Tim.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');