Fabiola Volkers verbaast volgers met onherkenbare look

De realityster ziet er totaal anders uit.

We kennen Fabiola Volkers van haar deelname aan Temptation Island en shocking content op Instagram. De blondine is niet vies van een beetje bloot en deelt dit maar al te graag met haar volgers. Echter, gisteren koos Fabiola voor een hele andere – en vooral nette – look. Fabiola, is that you?

Bijzondere look

Op Instagram deelde Fabiola een foto van zichzelf in een hooggesloten top. De realityster is prachtig opgemaakt en heeft haar giga krullenbos netjes opgestoken. Hoewel de foto an sich niet erg bijzonder is, is de look van Fabiola totaal anders dan we gewend zijn van de blondine.

Follow your heart”, schrijft Fabiola bij de foto. Wat Fabiola hier precies mee wil zeggen? We don't know.

Positieve reacties

Waar de reacties onder de foto's van Fabiola niet altijd even positief zijn, stromen de positieve reacties onder deze nieuwe foto binnen no time binnen. “Mooi”, “zo classy” en “eindelijk een normale foto, veel beter dit”, klinkt het in de reacties.

Roddelkoning Fawry not Sawry kon het uiteraard niet laten om een grapje te maken over de realityster. “Dit is wel heel bedekt voor jouw doen hoor”, grapt hij. Wij vinden het stunning, Fabiola!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws