Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó ziet de nieuwe vriend van Samantha de Jong eruit

Na een moeilijke periode lijkt de realityster weer dolgelukkig.

Samantha de Jong

Samantha de Jong kende het afgelopen jaar flink wat ups en downs, maar inmiddels lijkt het geluk haar weer toe te lachen. Ze heeft namelijk een nieuwe man in haar leven. Op Instagram deelt de realityster wat dolgelukkige kiekjes met haar lover.

Achtbaan aan emoties

Natuurlijk was 2020 voor iedereen een rampjaar, maar Samantha 'Barbie' de Jong kreeg het even wat zwaarder te verduren. Afgelopen jaar was op zijn zachtst gezegd een achtbaan aan emoties te noemen. De realityster werd verliefd, was betrokken bij een auto-ongeluk, bleek zwanger te zijn, verloofde zich, beviel van een prachtig zoontje en brak met haar aanstaande – die uiteindelijk ook nog eens niet de vader van de pasgeboren jongen bleek te zijn.

Toch staat de blondine er niet alleen voor, want er is inmiddels weer een nieuwe liefde in haar leven. "Mijn steun en toeverlaat", schrijft Samantha bij een hele reeks foto's van haar vriend. Ook laat ze in haar Instagram Stories weten hoeveel ze van haar 'boef' houdt.

Zoontje Angelo

Over het einde van de relatie tussen Samantha en ex-verloofde Gerrit gaan heel wat geruchten in de rondte. Beide partijen hebben de afgelopen weken verwijten naar elkaar gemaakt over drugs- en alcoholgebruik en mishandeling. Samantha lijkt het hoofdstuk nu in ieder geval af te sluiten met een nieuwe vriend én een nieuwe naam voor haar baby.

In november kwam Samantha's zoontje Djemino ter wereld. De baby is inmiddels omgedoopt tot 'Angelo'. Oorspronkelijk was haar zoon namelijk vernoemd naar de doodgeboren kleinzoon van Gerrit. "Maar nu ik zonder hem verderga, noem ik hem Angelo de Jong", laat Samantha weten. "Die naam had ik al in gedachten toen ik van Angelina in verwachting was.

Benieuwd naar de nieuwe vlam van Samantha? Bekijk 'm hieronder:

Misschien ook voor jou:
Throwback: zo zag Samantha de Jong er vroeger uit
Showbizz
  • Beau Monde
  • Brunopress, Instagram