Vriend van Samantha 'Barbie' de Jong: 'Ik had gedronken tijdens het auto-ongeluk'

Hij vertelt uitgebreid wat er die avond gebeurd is.
Vriend van Samantha 'Barbie' de Jong: 'Ik had gedronken tijdens het auto-ongeluk'

Zo'n vijf weken geleden raakte Samantha 'Barbie' de Jong betrokken bij een auto-ongeluk. Zelf kan ze er weinig van herinneren, maar haar vriend Gerrit herinnert het zich als de dag van gisteren. Aan Story doet de vader in spe een schokkende onthulling.

Auto-ongeluk

"Ik ben heel stom geweest, maar ik heb echt mijn lesje geleerd. Die dag had ik gedronken. Waarom ik toch achter het stuur kroop, weet ik niet. Ik rijd al ruim tien jaar niet meer met drank op. Maar die middag wel."

Verder legt hij uit dat zijn handen nog vet waren van het barbecueën en hij waarschijnlijk te hard door de bocht reed. "Een bocht die ik op mijn duimpje ken. En toen ging het fout. Ik verloor de macht over het stuur en ineens was daar die klap. Ik begreep direct dat het foute boel was."

Lees ook: Zien: Samantha 'Barbie' de Jong showt babybuik

Verzekering

Al snel gingen er geruchten rond dat de auto niet verzekerd zou zijn. "Dat klopt niet. Ik had die auto net gekocht, en hij was verzekerd. Daar heb ik ook alle papieren van. Uit de bloedtest bleek wel dat ik te veel had gedronken: 1,7 promille", aldus Gerrit.

Samantha werd na het ongeluk opgenomen in het ziekenhuis. Na onderzoek door artsen in het ziekenhuis werd ontdekt dat de realityster in verwachting is.

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bd58a44694', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });