Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jennifer Lopez haalt uit naar volger die haar beschuldigt van botox-gebruik

De zangeres is de botox-beschuldigingen zat.

Jennifer Lopez

Dat Jennifer Lopez regelmatig wordt beschuldigd van botox- en filler-gebruik is de zangeres herself niet ontgaan. Onlangs werd J.Lo er opnieuw van beschuldigd dat ze haar gezicht had laten volspuiten. De actrice is hier niet van gediend en bijt van zich af.

Botox

Jennifer demonstreerde dit weekend een gezichtsmasker van haar nieuwe beautymerk JLO Beauty. De zangeres vertelt enthousiast over het masker en deelt dat ze er dankzij het product tien jaar jonger uitziet.

Het duurt niet lang voor er berichten van Jennifers followers binnenstromen. Hoewel de zangeres veel lovende berichten krijgt van haar volgers, zijn er ook een aantal followers die menen dat Jennifer er zo jong uitziet, omdat ze botox gebruikt.

“Maar je gebruikt ook botox. Wees daar alsjeblieft eerlijk over”, “Je hebt een facelift gehad”, en “Je hebt fillers laten zetten”, klinkt het in de reacties.

Afbijten

Deze reacties zijn Jennifer niet ontgaan en ze besluit op een van de beschuldigingen te reageren. “Kom op Jennifer, je voorhoofd en wenkbrauwen bewegen helemaal niet als je praat. Er zit geen enkele expressie in je gezicht. Geef nou maar toe dat je ontzettend veel botox hebt gebruikt. Dat is helemaal prima, maar doe er niet zo moeilijk over”, stelt een volger.

LOL. Zo is mijn gezicht gewoon”, reageert de zangeres. “Voor de 500 miljoenste keer: ik gebruik geen botox en ik heb nog nooit plastische chirurgie ondergaan. Dat je het maar even weet. Misschien moet je wat van mijn producten gebruiken, dan spreken we daarna wel verder.”

Ook deelt Jennifer meteen een beautyadvies met haar follower. “En nog een ander JLO-beautygeheim: probeer je tijd wat positiever en aardiger door te brengen. Probeer anderen juist op te beuren. Spendeer je tijd niet aan het omlaaghalen van anderen en dat zal je uitstraling goed doen! Sending you love.Hear, hear!

Misschien ook voor jou:
Zien: Jennifer Lopez showt killerbody
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BrunoPress, Instagram