Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Jennifer Lopez deelt stunning foto samen met moeder

J-Lo dankt haar looks overduidelijk aan haar mommy.

Jennifer Lopez moeder

Eén ding is in ieder geval duidelijk: good genes run in the family. Jennifer Lopez deelt een foto samen met haar moeder op Instagram en de twee zien er allebei even stunning uit.

Beautygeheim

De twee poseren samen voor een kerstboom in een heuse party look. Jennifer lanceert binnenkort haar eigen beautylijn en het lijkt erop dat de moeder van J-Lo ook fan is van deze producten. Zo beweert de zangeres onder de prachtige foto op Instagram.

"Een van mijn moeders beautygeheimen is de foundation van JLO BEAUTY. Binnenkort delen we de rest met jullie." De zangeres hint al sinds half november op haar eigen beautycollectie. Zo liet ze eerder al weten dat de collectie uit beauty- én skincare producten bestaat.

Knappe looks

Jennifer herself houdt zich naast het creëren van een eigen beautylijn ook druk bezig met haar eigen gezondheid. De zangeres is inmiddels – ja, echt – 51 jaar oud, maar heeft de looks van een dertigjarige. In een eerder interview met Hollywood Life vertelde de zangeres hoe zij haar jeugdige looks behoudt.

Zo drinkt ze geen alcohol en cafeïne, sport ze 3 à 4 keer in de week en doet ze niet aan zonnebaden. Ook werkt ze veel aan zichzelf op een spiritueel niveau. “Ik ben jeugdig en tijdloos, dat zeg ik elke dag, een paar keer per dag. Het klinkt als clichéd bullshit, maar dat is het niet. Leeftijd zit alleen maar tussen de oren.”

Misschien ook voor jou:
Jennifer Lopez laat niets aan de verbeelding over op nieuwe single-cover
Showbizz
  • HelloGiggles
  • BrunoPress