De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Zien: zó vroeg Jay Zwarts EOTBDD-Lisa Sace ten huwelijk

Helaas kan het stel rekenen op behoorlijk wat kritiek...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Lisa Ex On The Beach

Lisa Sace, bekend van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, is al een tijdje samen met influencer Jay Zwarts. Afgelopen weekend verraste Jay zijn grote liefde met een huwelijksaanzoek. De twee deelden het romantische aanzoek op Instagram, maar helaas liet niet iedereen een felicitatie achter in de comments.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Huwelijksaanzoek

In een video op Instagram zagen we Jay zijn grote liefde Lisa verrassen met een kamer vol waxinelichtjes. Jay ging vervolgens op zijn knieën voor de realityster en sprak een aantal lieve woorden uit. "Je bent de liefde van mijn leven, we hebben zoveel meegemaakt. Wil je met mij trouwen?", zei Jay.

Lisa sloeg haar handen voor haar mond en antwoordde volmondig: "Ja!" Een romantisch huwelijksaanzoek, zou je denken. Hoewel het stel veel felicitatie ontvangt, zijn er ook een aantal volgers die hun ongezouten mening achterlaat in de reacties.

Negatieve reacties

Lisa en Jay waren ze een aantal maanden geleden in opspraak vanwege een vermeende mishandeling. Zo zou Jay Lisa meerdere malen mishandeld hebben. De twee kwamen uiteindelijk weer bij elkaar en waren weer een happy couple.

Veel volgers van het tweetal laten hierom negatieve reacties achter. "Een half jaar geleden sloeg hij je nog en nu ga je met hem trouwen?" en "Het meest neppe koppel ooit", klinkt het in de reacties. Er zijn ook volgers die het tweetal feliciteren en niet kunnen wachten tot de wedding plaats zal vinden. Wanneer dit precies gaat gebeuren? To be continued.

Bekijk het huwelijksaanzoek hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');