Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Joan en Mert vertellen eerlijk: 'We hadden even tijd voor elkaar nodig'

De twee vertellen openhartig over hun struggles.

Joan Mert

Love Islands-winnaars Joan en Mert zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar. De twee leggen sinds hun terugkomst in Nederland alles vast on camera, maar dit is het koppel niet in de koude kleren gaan zitten. In hun nieuwste vlog leggen de twee uit waarom.

Alles vastleggen

Joan en Mert waren gedurende hun hele Love Island-seizoen de publiekslievelingen. De twee besloten hun avonturen in Nederland dan ook meteen vast te leggen, zodat hun volgers alles konden meemaken. Echter, dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de twee even wilden stoppen met vloggen.

Inmiddels hebben Joan en Mert het vloggen weer opgepakt. "Sorry dat we even offline zijn geweest. We hadden even tijd voor elkaar nodig", deelt Joan.

Geen camera

"We hebben al die tijd een camera op onze kop gehad", gaat Joan verder. Mert vult aan: "Dat vinden wij ook niet altijd chill." Dit was dan ook de reden dat de twee even offline gingen. "We dachten echt: even kappen nu", roept Joan.

Al met al is het koppel gelukkig nog happy samen. Joan liet onlangs weten dat een relatie altijd hard werken is, maar zij haar toekomst met Mert erg rooskleurig inziet. “Elke relatie kent z’n ups en z’n downs. Maar ik heb altijd gezegd dat als ik ooit weer verliefd wordt dat hij dan zeker de laatste voor mij is. Dus ik hoop dat Mert en ik een fijne toekomst samen gaan hebben.”

Misschien ook voor jou:
Love Islands Joan doet boekje open over toekomst met Mert 
Showbizz
  • YouTube (Joan & Mert)