Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Samantha Steenwijk doet boekje open over ruziënde The Voice-coaches

De zangeres vertelt of er wel of niet gevochten is in de studio.

Samantha

Hoewel de coaches van The Voice of Holland het meestal grotendeels met elkaar eens zijn, liggen ze dit seizoen allesbehalve op één lijn met elkaar. Waren het eerder nog Anouk en Jan Smit die onderling flink discussieerden, wordt er nu massaal gesproken over de gelekte beelden van de ruzie tussen Ali B en Waylon. Samantha Steenwijk vertelt wat er nu precies is gebeurd tussen de coaches.

Ruzie

Eerder deze maand was het internet in rep en roep vanwege gelekte beelden van een ruzie tussen Waylon en Ali B tijdens de blind auditions. Op de beelden was te zien hoe Ali opstond uit zijn stoel en flink tekeer ging tegen Waylon.

Samantha schenkt bij RTL Boulevard klare wijn over de ruzie tussen de twee coaches. Er werd namelijk gespeculeerd dat de twee ook nog gevochten zouden hebben, maar dit is absoluut niet waar volgens Samantha.

Gedrag

Het ging slechts om een hevige discussie, wat wel vaker het geval is bij talentenjachten. “Dat hoort erbij. Iedereen heeft een andere mening en dat kan best hoog oplopen.”

Echter liet Samantha in gesprek met VI eerder al weten het gedrag van haar collega's nogal intimiderend te vinden. "Ik zal je eerlijk vertellen: ik had het niet geaccepteerd als hij zo boven mij had gehangen", aldus Samantha over Ali. "Ik vond het echt heel dreigend. Dat Waylon zo lief op zijn stoel bleef zitten… Als iemand zo over me heen zou hangen, dan zou ik toch zeker in ieder geval wel even opstaan, ja."

Showbizz
  • Superguide
  • Brunopress