Huwelijksproblemen Kim en Kanye worden uitgebreid behandeld in laatste seizoen KUWTK

Keeping up with Kim & Kanye, dan maar? 

Er is momenteel a lot of keeping up to do rondom Kim Kardashian en Kanye West. Het huwelijk van de twee verkeert in zwaar weer en dat zal dan ook de rode draad zijn in het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians.

Laatste seizoen KUWTK

De geruchtenmolen rondom Kim en haar man Kanye draait momenteel overuren. Rumor has it dat Kim er helemaal klaar mee is en wil scheiden. Of het geruchten zijn of niet, dat zullen we in het laatste seizoen van de realityshow van de familie zien, zo meldt een insider aan New York Post.

De Kardashians willen nog een keer knallen”, zo zou de bron uit de doeken hebben gedaan over het laatste seizoen van KUWTK. “Ze hebben segmenten gedraaid waarin Kim haar huwelijksproblemen bespreekt.”

Huwelijk

Uit verscheidene hoeken kwamen de afgelopen weken berichten naar buiten dat het 7-jarig huwelijk van de realityster en Kanye voorbij is. Volgens de geruchten woont het koppel niet meer bij elkaar en zijn ze momenteel in onderhandeling over de voorwaarden van een scheiding. De twee hebben samen vier kinderen: North, Saint, Chicago en Psalm.

Bron: New York Post | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws