Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kardashians geven bizar duur cadeau aan crewleden na laatste aflevering

De Kardashians hebben voor deze cadeaus flink in de buidel moeten tasten.

Kardashians

Afgelopen vrijdag werd de laatste aflevering van Keeping up with the Kardashians opgenomen. Niet alleen een emotioneel moment voor alle trouwe kijkers of de Kardashians zelf, maar ook voor de vaste crew die jarenlang achter de schermen werkte aan de serie.

Dure cadeaus

Dat de crewleden altijd keihard hebben gewerkt om iedere aflevering van KUWTK even spectaculair te maken, is ook de familie zelf niet ontgaan. De KardashianJenner-sisters vonden het daarom meer dan normaal om ieder crewlid te trakteren op een mooi cadeau.

Zo kreeg ieder crewlid – de crew bestaat uit zo'n dertig personen – een eigen Rolex-horloge. De totale kosten zouden dan ook rond de 300.000 duizend dollar hebben gelegen, zo meldt TMZ.

Persoonlijke speeches

Ook werd elk crewlid getrakteerd op een persoonlijke speech. Waarna de crewleden de familie Kardashian bedankte voor de geweldige tijd.

Dat we langzaamaan afscheid moeten nemen van onze favo serie is al een tijdje bekend. In december werd echter bekend gemaakt dat de familie een deal met Disney gesloten heeft. Dit gaat vermoedelijk over een gloednieuwe serie, maar meer ins and outs zijn nog niet bekend gemaakt. To be continued...

Misschien ook voor jou:
Dít is de favoriete foundation van Kim Kardashian volgens haar make-up artist
Showbizz
  • TMZ
  • BrunoPress