Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heeft Temptations Daisy na Love or Leave nog liefde gevonden? 

De single ging natuurlijk ook om een bepaalde reden naar de villa. 

Temptations Daisy

Temptation Island: Love or Leave draait in tegenstelling tot voorgaande seizoenen écht om de liefde. Temptations Daisy kwam ook naar Italië om de liefde te vinden, maar werd in aflevering 9 naar huis gestuurd. It makes us wonder, heeft ze de liefde nog gevonden?

Relatie

Nick Eshuis voelt de goedlachse Daisy aan de tand over haar Temptation-avontuur. Ook kan hij het niet laten om te vragen of ze nu ook een relatie heeft.

Een eenduidig antwoord kan de student fysiotherapie daar echter niet op geven. “Daar ga ik niets over zeggen”, lacht ze. Maar Nick is niet van gisteren en wil natuurlijk informatie lospeuteren. “Wacht maar tot na Temptation Island", is alles wat ze daarover kan zeggen. Hmmm…

Vrijgezellen

Met de mannen Sorelis, Sonny, Marco, Kevin en Gregory had Daisy in ieder geval geen diepe connectie – al had ze het aanvankelijk wel erg gezellig met laatstgenoemde. Zou het dan kunnen dat een van de singles haar hart heeft veroverd?

“Na de opnames hebben de vrijgezellen ook veel contact met elkaar”, stelt Nick, “is er ook iets gebeurt met de vrijgezellen?” Een lachende Daisy bevestigt als het ware dat er iets is gebeurd, maar wat? Ook daarover kan ze helaas nog niets zeggen. Wel is het duidelijk dát er iets is gebeurd. “Ik kan er nog niets over zeggen, want dan weet je de uitkomst al.”

Wat dat ook moge betekenen, we can't wait to find out!

Misschien ook voor jou:
Daisy blikt terug op Temptation Island: 'Ik heb na de eerste uitzending alleen maar gehuild' 
Showbizz
  • Videoland
  • YouTube Nick Eshuis