Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Kayli over vertrek Rosanne: 'Ze stond eigenlijk boven Sonny'

De danseres neemt geen blad voor de mond. 

Temptations Kayli over vertrek Rosanne: ‘Ik denk dat Sonny het spannend vond om het met haar aan te gaan’ 

In aflevering negen van Temptation Island: Love or Leave moest een aantal vrijgezellen de villa verlaten. Ook Rosanne werd huiswaarts gestuurd en daar vond Temptations Kayli wel wat van.

Geen bloemen

Tijdens de meest recente aflevering van Temptation Island: Love or Leave zagen we hoe Rosanne geen boeketje kreeg van Sonny en daarmee naar huis moest. En truth be told, dat zagen wij niet aankomen.

Sonny beweerde dat hij Evie in de villa wilde houden voor zijn maat Kevin, zodat Kevin kan ontdekken of de blondine zijn temptation is. Vrijgezel Kayli vermoedt echter dat Rosanne om een heel andere reden geen bosje bloemen kreeg.

“Ik denk dat we allemaal wel weten dat Sonny ervan houdt om een vrouw ‘te kneden’ en dat had hij denk ik meer met Evie”, zo stelt ze in Love Therapy.

Te spannend

"Rosanne is al zo volwassen, zo gekneed, zo’n rijpe vrouw om het zo maar te zeggen. Daar ziet hij denk ik geen uitdaging meer in om haar te kneden, want zij is daar al. Zij staat eigenlijk een stukje boven hem, dus misschien vond hij het ook wel spannend om dat met haar aan te gaan.”

Daarnaast vermoedt Kayli dat Rosanne niet Sonny’s ultieme temptation zou zijn: “Omdat hij toch echt een vrouw zoekt die hij kan kneden en die echt nog een stukje jonger is. Zij is daar al.”

Misschien ook voor jou:
'Temptations Sonny in overleg over eigen realityserie'
Showbizz
  • Love Therapy
  • Videoland