Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Van dit programma kun je Temptations Rosanne herkennen

Het model was eerder al te zien in twee andere programma’s.

Rosanne

Haar zelfverzekerde houding en stralende voorkomen zorgden ervoor dat Rosanne Jager meteen opviel bij Temptations Sonny. Het zal menigeen dan ook niet verbazen dat ze model is. En juist door haar modellencarrière zou het maar zo kunnen dat de brunette jou bekend voorkomt.

Tv-programma's

Het is niet de eerste keer dat een bekende van tv meedoet aan een realityshow. Zo zagen we het koppel Jaydi en Sonny al eens op de buis in het programma Wereldreis op Wielen. Ook Rosanne is geen onbekende in de tv-wereld. De 32-jarige uit Twente was namelijk al eens te zien in modellenshows.

Op 16-jarige leeftijd ging de modellencarrière van de single al van start en sindsdien liep ze meerdere catwalkshows in Nederland en Europa. Ze wist de aandacht hiermee wel op zich te vestigen en was daarna ook te zien in de programma’s Miss Netherlands en Project Catwalk. Aha!

Op zoek naar liefde

Momenteel zien we Rosanne als een van de singles in het vernieuwde Temptation Island: Love or Leave. Het model doet mee aan het programma omdat ze op zoek is naar een relatie met een oprechte man.

Kijkers zagen al dat de brunette een connectie lijkt te hebben met Sonny, die een relatie heeft met Jaydi. Of de twee meer zullen worden, dat is natuurlijk nog even wachten. Want ook van single Evie leek Sonny zwakke knietjes te krijgen. Of zou Sonny uiteindelijk alsnog naar huis gaan met vriendin Jaydi?

Misschien ook voor jou:
Temptations Daisy datete met de zoon van déze bekende BN’er 
Showbizz
  • Beautify
  • Videoland