Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Gaby Blaaser

You go girl!

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is on fire. De actrice presenteert momenteel het programma Date Or No Date!, waarin ze Prince Charming-afvallers aan de man probeert te helpen en binnenkort is ze in nog een nieuw programma te zien. Vanaf 18 januari presenteert ze namelijk In Shape Met Gaby.

Work that booty

In Shape Met Gaby belooft veel goeds: “De komende vier weken kun je elke dag met mij meetrainen”, begint Gaby in haar video op Instagram. “Met leuke toegankelijke oefeningen breng ik je weer helemaal in shape”, gaat de presentatrice verder.

Enne, Gaby doet dit niet altijd alleen. Zo is in de preview te zien dat ook een aantal mannen van Prince Charming zich op de achtergrond in het zweet werken.

In Shape Met Gaby verschijnt vanaf 18 januari elke dag op Videoland!

Date Or No Date!

Momenteel presenteert Gaby ook het programma Date Or No Date!. In dit programma blikt de actrice met de afvallers van Prince Charming terug op hun liefdesavontuur. Ook probeert de influencer hen te koppelen aan een leuke man.

Sezer en Mitchell zijn in het programma al voorbijgekomen. Helaas wist Gaby voor deze heren geen date te vinden, maar je weet wat ze zeggen: the third is the charm.

Misschien ook voor jou:
Zien: Gaby Blaaser doet mee met exposed thong trend
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram