Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietige dag voor Miley Cyrus

De zangeres deelt het verdrietige nieuws op haar Instagram Stories.

Miley Cyrus

Miley Cyrus heeft via Instagram Stories laten weten dat ze afscheid moest nemen van haar hond Mary Jane. De zangeres schrijft dat ze haar beste vriendin is verloren: “Het was een eer om je mom en je beste vriendin te zijn.”

Rescue dog

Als iemand een dierenvriend is, dan is Miley dat wel. Het is dan ook geen verrassing dat Miley Mary Jane uit het asiel adopteerde. De zangeres schrijft dat haar hond een jaar geleden de diagnose kanker kreeg. “Het was onduidelijk hoe lang ze nog zou hebben. Ik kreeg het advies om elke seconde van de dag bij haar te zijn – iets wat niets nieuws voor me was.”

Miley vervolgt haar bericht met hoe belangrijk haar hond voor haar was. “Ze heeft altijd zoveel liefde gegeven en was er voor me op moeilijke dagen. Ze was veel meer dan alleen een vriendin of familielid, ze was mijn alles.”

Adoptie

Miley adopteerde Mary Jane in 2012 samen met haar nu ex-man Liam Hemsworth. Zij en Liam gaven elkaar na een knipperlichtrelatie in 2018 het jawoord. Helaas waren de twee niet voor elkaar bestemd, en besloten ze in augustus 2019 uit elkaar te gaan. Daarna had ze relaties met Kaitlynn Carter en Cody Simpson, maar die hielden beide geen stand.

Na deze breuken kon de zangeres altijd terugvallen op haar hond Mary Jane: “Ze heeft me meerdere keren gered toen mijn hart gebroken was. Deze pijn zonder haar doorstaan is eenzaam”, schrijft Miley in haar Stories. Miley sluit af met dat de wereld een stuk mooier zou zijn als er meer Mary Jane’s waren.

Misschien ook voor jou:
Miley Cyrus reageert op omstreden tekst in nieuwste videoclip
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram