Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heel goed nieuws voor Miley Cyrus

De zangeres sluit 2020 af met fantastisch nieuws.

Miley Cyrus

Miley Cyrus heeft een bewogen jaar achter de rug, en kan wel wat goed nieuws gebruiken. Ze sluit het jaar dan ook gelukkig met prachtig nieuws af; Miley wordt namelijk tante.

Babynieuws

Braison, de broer van Miley, verwacht met zijn vrouw Stella zijn eerste kindje. Het stel maakte dit nieuws bekend met een schattige foto op Instagram.

“Ik voel me extreem gezegend en ben dankbaar om jullie te vertellen dat Stella en ik ons eerste kindje verwachten”, begint de broer van Miley op Instagram. Braison vervolgt dat zijn vrouw in verwachting is van een zoon en dat Stella in juni is uitgerekend. “Ik hou nu al zoveel van deze jongen.”

Tante

Ook Stella laat op Instagram weten over the moon te zijn met haar zwangerschap. “Dit jaar was moeilijk, maar het heeft me ook het grootste cadeau ooit gegeven. Ik kan niet wachten om mijn kleine jongen te ontmoeten komend jaar.”

Op Instagram laat Miley weten dolgelukkig te zijn met de komst van haar neefje. “Aunt Swinkle in the house”, reageert de zangeres in de reacties op Instagram.

Misschien ook voor jou:
Miley Cyrus reageert hilarisch op TikTok-video's van fans
Showbizz
  • Telegraaf
  • BrunoPress, Instagram