Aiii: ‘Scheiding Kanye West en Kim Kardashian lijkt onvermijdelijk’

"Ze schreeuwen het niet van de daken, maar ze zijn er klaar mee."

Het is geen geheim dat het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West steeds meer scheuren vertoont. Volgens meerdere bronnen zet het koppel nu definitief een punt achter hun relatie: “De onderhandelingen zijn al in volle gang.”

Onvermijdelijke scheiding

Naaste bronnen van 'Kimye' vertellen aan Page Six dat alle relationship drama toch echt eindigt in een scheiding: “Ze schreeuwen het niet van de daken, maar ze zijn er klaar mee.” Naar verluidt heeft Kim echtscheidingsadvocate Laura Wasser al ingeschakeld en zijn de onderhandelingen tussen de twee partijen in volle gang. “Het is niet de eerste keer dat ze het over een breuk hebben, maar deze keer is het heel, heel serieus.”

Wat de geruchten nog meer op doet laaien is het feit dat Kim al een tijd lang niet meer met haar trouwring is gespot én dat Kanye de kerstdagen niet met zijn gezin doorbracht.

Over en weer

Volgens bronnen zou Kim te volwassen zijn geworden voor hubby Kanye. De realityster heeft namelijk grootse plannen voor de toekomst. “Ze overweegt serieus om rechter te worden en pleit voor een hervorming van het gevangenissysteem. Ondertussen roept Kanye dingen over het presidentschap en andere onzin, en ze heeft er gewoon genoeg van”, meldt een close source.

Maar de rapper zelf is ook klaar met de hele Kardashian family. “Hij wil niets meer met hen te maken hebben”, aldus een andere anonieme bron. Aiii…

Lange onderhandelingen

Voor Kim zou dit de derde echtscheiding worden, maar of dat het makkelijker maakt? Niet alleen is er veel geld en een gezamenlijke miljoenvilla in het spel, ook moeten er natuurlijk afspraken worden gemaakt over kinderen North, Saint, Chicago en Psalm. “Kim is eigenaar van het land rondom het huis, maar Kanye is eigenaar van het huis zelf. Nu probeert Kim om de villa ook in haar bezit te krijgen, omdat het de plek is waar haar kinderen wonen en opgroeien. Het is hun thuis.”

Het management van Kim en Kanye hebben nog niet op de geruchten gereageerd.

Bron: Page Six, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws