Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian over moederschap: ‘Ik voel me een slechte moeder’

Kim vertelt dat ze soms het gevoel heeft dat ze een slechte moeder is.

Kim Kardashian

Hoewel de Kardashian-Jenner clan zich voornamelijk van hun goede kant op social media laat zien, is de familie niet bang om zich kwetsbaar op te stellen in Keeping up with the Kardashians. Zo geeft Kim Kardashian in de nieuwste aflevering toe dat ze zich soms een slechte moeder voelt.

Moederschap tijdens de coronacrisis

Kim heeft een bewogen tijd achter de rug. Zo kreeg hubby Kanye West aan het begin van de pandemie het coronavirus te pakken. In gesprek met Khadijah Haqq vertelt de realityster openhartig over haar parenting struggles tijdens de pandemie.

“Ik hoorde Chicago huilen in de andere kamer, maar het deed me niks”, vertelt Kim. “Ik voel me zo’n slechte moeder dat ik haar in de andere kamer heb laten huilen. Soms lukt het me even niet”, geeft Kim toe.

Opluchting

De realityster is opgelucht als ze haar verhaal heeft gedaan, en voelt zich beter als ze weet dat haar goede vriendin Khadijah ook zo haar parenting struggles heeft. “Dat andere mensen hetzelfde meemaken, geeft me weer het gevoel dat ik normaal ben.” Kim sluit af met de boodschap dat ze te streng voor zichzelf was.

Vorige maand gaf de KKW Beauty-creator ook in een aflevering van KUWTK toe dat ze het moeilijk vond om voor haar kinderen en Kanye te zorgen toen hij het coronavirus had. “Het is behoorlijk overweldigend. Alle taken zijn nu mijn verantwoordelijkheid en daarnaast moet ik ook nog voor vier kinderen zorgen. Dit is de eerste keer dat ik alles alleen moet doen.”

Toch genoot Kim er ook van om thuis meer tijd met haar kinderen door te brengen. “We gaan samen buiten wandelen en we hebben elke film die je maar kunt bedenken gekeken.”

View this post on Instagram

How did I get so lucky?!?!?!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Misschien ook voor jou:
Kim Kardashian krijgt bizar cadeau op 40e verjaardag
Showbizz
  • Us Weekly
  • BrunoPress