Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Vince over hechte band die hij opbouwde met de vrijgezellen 

Vince onthult dat hij hoopt dat déze vrijgezel het hart van Marvin Wijnans kan veroveren.

Vince Prince Charming

Vince veroverde tijdens zijn deelname aan Prince Charming niet het hart van de felbegeerde vrijgezel Marvin. Toch zit de knappe Brabander zeker niet bij de pakken neer. Zo vertelt hij aan Grazia dat hij aan het programma een paar mooie vriendschappen heeft overgehouden.

Afscheid

Tijdens de stropdassenceremonie in aflevering drie kreeg Vince helaas te horen dat Marvin geen kriebels van hem kreeg. De 24-jarige moest de villa dan ook verlaten. Het afscheid kwam voor Vince als een verrassing en dat bracht de nodige emoties met zich mee.

Vince was echter niet de enige die tijdens het afscheid een traantje wegpinkte. Zo viel het de andere vrijgezellen zwaar dat hun vriend de villa moest verlaten. “Dat was heel bijzonder om te zien; ik had met iedereen zo’n goede band opgebouwd.”

“Het was gewoon zo gezellig in de villa en ik heb met veel jongens ook echt goede, diepgaande gesprekken gevoerd. Op tv zie je natuurlijk alleen maar aflevering drie, maar wij zaten er al zo’n elf dagen. Dan leer je iedereen echt goed kennen. Ik denk dat veel van de jongens me ook echt zouden gaan missen.”

Contact

Niet zo gek dat Vince met een aantal mannen uit de villa nog steeds goed contact heeft. “Diggie (Dignum red.) Joep, Ferdie en ik zijn goed bevriend geraakt, we spreken ook nog regelmatig samen af. Alastair en ik hebben het ook leuk, die zie ik ook nog weleens.”

Dignum, Ferdie en Alastair zijn allemaal nog in de race om het hart van Prince Charming te veroveren. Vince gunt het een van hen dan ook om de liefde van de prins op het witte paard te winnen. “Ik gun het iedereen van de groep eigenlijk wel. Maar ik gun het vooral de mensen die het dichtst bij mij staan, omdat ik hen ook het beste ken.”

“Ik gun het Ferdi ook heel erg”, sluit Vince af als hij dan toch een naam moet noemen.

De tien vrijgezelle mannen van Prince Charming

Romance

De mannen deden natuurlijk aan Prince Charming mee om het hart van Marvin te veroveren. Toch zou het zo maar eens kunnen dat er onderling ook een romance opbloeit. Helaas kan Vince daar (nog) niks over zeggen. "Ik heb wel een spark met iemand, maar dat laat ik verder nog even in het midden", lacht Vince.

To be continued...

Ferdie, Vince, Dignum en Joep
Misschien ook voor jou:
Zien: dít zijn de eerste beelden van Prince Charming
Showbizz
  • RTL, Instagram