Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Liyah over ondragelijke sfeer in de villa: 'Ik wilde naar huis'

De knappe Liyah had het tijdens haar verblijf in de villa even moeilijk.

Temptation Island Liyah

Kijkers van Temptation Island: Love or Leave zagen in de laatste aflevering dat Liyah in tranen uitbarstte. Het leek alsof Liyah huilde om haar gevoelens voor Gregory, maar niets was minder waar.

Onjuiste edit

In aflevering zeven van Temptation Island zagen we Gregory en Liyah op een stenen randje zitten. Ondanks dat we de gezichten van het tweetal niet zagen, was één ding enorm duidelijk: de emoties liepen hoog op. En ondanks dat veel kijkers dachten dat Liyah haar gevoelens voor Gregory op deze manier liet blijken, klopt er volgens de single helemaal niets van deze beelden.

"Ik vind het niet erg dat ik heb zitten janken, maar deze edit is rude as f*ck", begint Liyah via Instagram Stories. "Greg kwam mij juist troosten, dit waren twee minuten uit een gesprek van een half uur."

Geen fijne sfeer

Al gauw vertelt Liyah dat ze de sfeer in de villa niet meer aankon. "Ik wilde naar huis omdat ik de sfeer ondragelijk vond. Iedereen wist dat, daarom zag ik er de volgende dag zo chagrijnig uit. Ik wilde naar huis, maar nu lijkt het alsof ik de sad girl ben omdat Greg afstand van mij hield, maar ik was daar juist cool mee."

Naar eigen zeggen is Liyah altijd erg sociaal, maar heeft ze ook tijd nodig om op te laden. "En dat kan niet op Temptation Island", legt ze uit. Vervolgens laat ze weten dat de crew er alles aan heeft gedaan om haar op het eiland te houden. "De ochtend nadat ik zo heb zitten janken kwam de crew naar mij toe en kreeg ik lieve woorden en vooral veel begrip. Dus, shout out naar de crew."

Misschien ook voor jou:
Beluister hier de tracks van Temptation Islands Marco
Showbizz
  • RTL, Instagram