Temptations Liyah doet opvallende onthulling: 'Sonny en ik waren er tot het bitterende einde'

Wat zou ze hiermee bedoelen?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Liyah

Temptation Island: Love or Leave begint met de aflevering spannender te worden. In de laatste aflevering was te zien hoe de mannen tijdens hun eerste kampvuur beelden van hun vriendinnen te zien kregen. Voor Sonny waren de beelden niet bepaald wat hij gehoopt had, maar hij bleef er aardig koeltjes onder. Single Liyah doet bij Telegraaf TV een boekje open over het gedrag van Sonny.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ricky

Op de beelden die Sonny te zien kreeg was te zien hoe zijn vriendin Jaydi het erg goed kon vinden met single Ricky. Iets waar Sonny zich niet al te druk om leek te maken. "Het betekent dat Jaydi het naar haar zin heeft", zei hij tegen presentator Kaj Gorgels.

"Ik denk dat het vooral zelfbescherming is”, reageert vrijgezel Liyah. "Hij wilde tegenover de andere jongens niet laten zien dat het hem wat deed. Een beetje groot houden, denk ik", legt ze uit.

Relatie

"Wij leefden vooral wel met hem mee. Met iedereen. Maar ‘diepere connectie’ kan natuurlijk alles zijn. Het kan ook een diep gesprek zijn. We hadden ook wel iets van: ‘Het is allemaal wel oké, denk ik", aldus Liyah.

Zou het nog goed komen tussen Sonny en Jaydi? Of zijn de geruchten dat ze het programma eerder verlaten waar? Daarover zegt Liyah het volgende: “Sonny en ik waren er allebei tot het bittere einde.” Hmmm, wat zou ze hiermee bedoelen? To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');