doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zó zag Temptations Ricky er vroeger uit

4 wijsheden van Temptations Sonny uit aflevering vier

"Pak het leven bij de ballen."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny

Er staat weer een gloednieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Sonny die als koppel met Jaydi meedoet, weet de kijker telkens weer te verrassen met hilarische en eigenaardige opmerkingen. We hebben een paar van deze vermakelijke zinnen voor je op een rijtje gezet.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Sonny's wijsheden

In de eerste afleveringen wist Sonny de kijkers van het vernieuwde Temptation Island al te verbazen met een paar van zijn woorden. Opmerkingen als: “In mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben”, “Kijken mag, likken ook”, en “Ik wil de hele tafel proeven”, moeten we wellicht met een korreltje zout nemen, aangezien Sonny naar eigen zeggen vaak veel grapjes probeert te maken.

Hoe dan ook; we hebben een paar van de mooiste en opmerkelijkste uitspraken van Sonny uit de nieuwste aflevering van Temptation Island voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

1. “Hé Jayd, pak het leven bij de ballen”, als Sonny ziet dat Jaydi fluistert met Ricky.

2. “Ik wil niemand belemmeren, ik wil iemand alleen ontplooien”, mocht zijn vriendin dan toch smoorverliefd worden op een ander.

3. “Ik ben van mening dat ik iemand anders pas gelukkig kan maken, als ik zelf goed in mijn vel zit. Dus daarom kies ik gauw voor mezelf.” Toch wordt het volgens Sonny nu tijd om meer naar Jaydi’s verhaal te luisteren, omdat ze alles voor hem is.

4. “Liefde is het mooiste wat er is op deze wereld, maar het kan ook het meeste pijn doen." Kan zo op een tegeltje.

Kritiek

Eind november verschenen de eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Sonny wist met zijn opmerkelijke woorden al meteen de tongen los te maken. Zo konden sommige kijkers de uitspraken van de deelnemer niet bepaald waarderen. Zij vonden dat hij zijn vriendin nogal voor schut zette.

Volgens Sonny zit de vork zo niet in de steel. “Ik zal hier eenmalig uitleggen hoe tv maken werkt”, deelde hij onlangs in zijn Instagram Stories. Naar eigen zeggen praat hij veel en probeert hij regelmatig een grapje te maken, en daar borduren producers volgens hem dan ook graag op verder.

“Wanneer wij iets zeggen wat spraakmakend is, worden we hier later weer over gevraagd en moeten wij de vraag herhalen in het antwoord", gaat hij verder. "Helaas kunnen we niet alles uitzenden en worden er misschien 100/200 woorden geknipt/geplakt en uitgezonden. Hierop is jouw mening gebaseerd.” Aha, is dat ook weer duidelijk.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');