Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit gaat er veranderen in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde

Goed nieuws voor fans!

jasper suyk

Het aftellen naar het vierde seizoen van B&B Vol Liefde kan beginnen. Vanaf 15 juli kunnen we weer smullen van de verhaallijnen rondom b&b-eigenaren die op zoek gaan naar de liefde. Er verandert echter wel iets in dit nieuwe seizoen. We vertellen je meer!

Negen weken B&B Vol Liefde

Na het veel te korte seizoen van Winter Vol Liefde kunnen we nu eindelijk uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Op 15 juli begint de eerste aflevering, en er is goed nieuws voor fans. We kunnen komend seizoen namelijk twee weken langer genieten van het programma. In de voorgaande seizoenen waren de afleveringen zeven weken lang van maandag tot en met vrijdag te zien. In het nieuwe seizoen is dat van maandag tot en met donderdag, maar dus wel twee weken langer.

Hoe is het nu met?

Inmiddels is al bekend welke b&b-eigenaren deze keer een poging wagen om de ware liefde te vinden. Maar er is er meer goed nieuws, want B&B Vol Liefde: Hoe is het nu met? krijgt een vervolg. Daarin gaat Art Rooijakkers op bezoek bij oud-deelnemers om te kijken hoe het ze nu vergaat. Is het nog steeds dikke mik tussen Paul en Debbie? Wat zijn de plannen van Joy en Daní, hoe is het met publieksfavoriet Olof en heeft Martijn inmiddels de liefde gevonden in Thailand? We gaan het allemaal zien in de Hoe is het nu met?-aflevering, die te zien is op donderdag 11 juli om 20.30 uur bij RTL 4.

Bram en Esra

De laatste update die we kregen van oud-deelnemers van B&B Vol Liefde was van Bram. Hij vond na het programma de liefde vond bij Esra, die in eerste instantie haar pijlen had gericht op Joy. De twee zijn nog altijd happily in love. Aan Privé verklapte Bram onlangs dat ze zelfs al denken aan het stichten van een gezin. Cute!

Showbizz
  • RTL Boulevard, Cosmopolitan
  • Jasper Suyk